Sponzorji:
Sponzor-Občina.jpg
logo_tsm.png
Krpan.jpg
KITAK_Logo.jpg
FLUCHER.jpg
Sahovska_Zveza_Slovenije.jpg

PRAZNIČNI ŠAHOVSKI OŠ TURNIR, 11.12.2017

Na Osnovni šoli Šmarje pri Jelšah smo 11. decembra priredili že tradicionalni praznični šahovski turnir, ki se ga vsako leto rado udeleži veliko šahovskih navdušencev. Tudi letos je bila udeležba številna, saj je kar 36 mlajših in malo starejših šahistov iskalo najboljše poteze, da bi ugnalo nasprotnika in pridobilo čim več točk.

Šahovske ure so odštevale čas, učenci so figure premišljeno premikali po šahovnicah, prvi zmagovalci so že javili rezultate. Po sedmih odigranih kolih je napočil čas za podelitev medalj, ki so ves čas turnirja privabljale s svojim leskom, pripadle pa so seveda trem najboljšim v posamezni kategoriji. Potrpežljivi sodniki so bili naši člani Silvester Šrimf, Mirko Košir in Adlof Marš, medalje in darila pa sta razdelila Monika Javornik in Dominik Košič.

Med mlajšimi so prva tri mesta zasedli: 1. Lukas Ancelj, 2. Anže Drama in 3. Jošt Ratej, med starejšimi pa: 1. Tilen Drama, 2. Tristan Ancelj in 3. Vid Koritnik.

Na nadobudne šahiste pa ni pozabil niti Miklavž, ki je v sodelovanju s sponzorji bogato napolnil darilne vrečke in vsakega razveselil s svojimi dobrotami.
Več v galeriji >>>

   

Pokrovitelji turnirja:
KEA d.o.o. Šmarje pri Jelšah
KIT-AK GRADNJE d.o.o. Rogaška Slatina
JAGROS d.o.o. Mestinje
PIVNICA LIPNIK Šmarje pri Jelšah
MERCATOR Šmarje pri Jelšah
MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA d.d. Ljubljana
ALLI CAFFE Šmarje pri Jelšah
KAVARNA URŠA Šmarje pri Jelšah
PAPIRNICA PETKA Šmarje pri Jelšah
AS, MARJAN GOLEŽ, s.p. Šmarje pri Jelšah
KNJIŽNICA IN KULTURNI DOM Šmarje pri Jelšah
OŠ Šmarje pri Jelšah 
BIZZONE, s.p. Rimske Toplice

Več v galeriji >>>