Sponzorji:
Sponzor-Občina.jpg
logo_tsm.png
Krpan.jpg
KITAK_Logo.jpg
FLUCHER.jpg
Sahovska_Zveza_Slovenije.jpg

MIKLAVŽEV IN 2. AVGUŠTINOV MEMORIAL V OŠ, 12.12.2018

Na Osnovni šoli Šmarje pri Jelšah smo letos prvič priredili šahovski turnir v spomin na dolgoletnega predsednika šmarskega šahovskega kluba g. Avguština Cverlina, ki je požrtvovalno razdajal svoje znanje in šah približal mnogim generacijam otrok. Združili smo ga z Miklavževim turnirjem, katerega pobudnik je bil pred desetimi leti prav g. Avgust. Učenci se šolskih turnirjev radi udeležujejo. Tudi letos je sodelovalo lepo število mlajših in malo starejših šahistov. Odigrali so pet kol, nato je sledila podelitev medalj najboljšim v posameznih kategorijah.

Med mlajšimi fanti so prva tri mesta zasedli Nejc Šale, Jošt Ratej in Anže Drama, med starejšimi pa Vid Koritnik, Jakob Gobec in Tristan Ancelj. Medalje smo podelili tudi dekletom. Med mlajšimi so jih prejele Tija Mikez, Lina Mikez in Lara Karić, med starejšimi pa Ulla Muzel, Ana Marija Plevnik in Hana Golež.
 

    
     

Na nadobudne šahiste ni pozabil niti Miklavž, ki je v sodelovanju s sponzorji in predsednikom šahovskega kluba Dominikom Košičem bogato napolnil darilne vrečke ter vsakega razveselil s svojimi dobrotami.

Zahvaljujemo se g. Košiču za tvorno sodelovanje, šahovskima sodnikoma Mirku Koširju in Silvestru Šrimfu, da sta pozorno spremljala dogajanje na šahovnicah, in vsem sponzorjem, s pomočjo katerih so bile Miklavževe vrečke polne dobrot.

OSNOVNA ŠOLA Šmarje pri Jelšah, Monika Javornik

Šahovski klub Šmarje pri Jelšah in Miklavž se izkreno zahvaljuje pokroviteljem turnirja:
TAMPEX - Lojze Šraml, s.p.
JAGROS d.o.o. Mestinje
PIVNICA LIPNIK Šmarje pri Jelšah
MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA d.d. Ljubljana
KEA d.o.o. Šmarje pri Jelšah
ALLI CAFFE Šmarje pri Jelšah
PAPIRNICA PETKA Šmarje pri Jelšah
AS, MARJAN GOLEŽ, s.p. Šmarje pri Jelšah
KNJIŽNICA IN KULTURNI DOM Šmarje pri Jelšah
OŠ Šmarje pri Jelšah 
Štefan Ferleš, s.p.
BIZZONE - Dominik Košič, s.p.