Sponzorji:
Sponzor-Občina.jpg
logo_tsm.png
Krpan.jpg
KITAK_Logo.jpg
FLUCHER.jpg
Sahovska_Zveza_Slovenije.jpg

OBSOTELJSKA LIGA, 13.01. IN 27.01.2019

Šahovski klubi iz Slovenije in Hrvaške skupaj organizirajo mednarodni šahovski turnir Obsoteljska liga.

Tradicionalni turnir je razdeljen v dva dela. Prvi del je turnir na hrvaški strani, letos se je šahiralo v Pregradi v nedeljo 13.01.2019. Drugi in tudi zaključni turnir se pa je letos odvijal v Šmarju pri Jelšah.

Igra se ekipno in sicer 5 klubov iz Slovenije (Imeno, Pristava, Šentilj pri Velenju, Šentjut, Šmarje pri Jelšah) proti 5 klubom iz Hrvaške (Krapina, Mače, Pregrada, Straža Hum na Sutli, Zelenjak Klanjec).

Mlajše generacije igrajo posamično v kategorijah U10, U14 in U20 in za vse skupine smo podelili medelje tako v Pregradi kot tudi v Šmarju, najboljšim ekipam med člani pa pokale na zaključnem turnirju v Šmarju pri Jelšah.

Pravila in več informaciji najdete na >>>
 

DRUGI DEL se je odigral v nedeljo 27.01.2019 v Šmarju pri Jelšah v Stari šoli v prostorih "KLUBA ŠTUDENTOV ŠMARSKE REGIJE IN OBSOTELJA - KŠŠO" na Celjski cesti 28.

Udeležilo se ga je peko 60 šahistk in šahistov, odraslih in mladih iz šahovskih klubov obsoteljske regije iz Slovenije in Hrvaške.

      

  


Končni rezultati po tekmovanju v Pregradi in Šmarju ekipno odrasli in posamično mladi >>>

Hvala za klubu "KŠŠO" za odličen prostor v Stari šoli in Zavodu TŠM, ki je priskrbel mize ter staršem otrok, ki so poskrbeli za pogostitev na turnirju